NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT επιχειρηματικο σχεδιο

Not known Factual Statements About επιχειρηματικο σχεδιο

Not known Factual Statements About επιχειρηματικο σχεδιο

Blog Article

Ο κρατικός προστατευτισμός ποτέ δεν αποτελεί συνθήκη υγιούς επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Οι περισσότερες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξοφλήσουν τα παλιά δάνεια, χορηγώντας τους νέα με ευνοϊκότερους όρους.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καθορίσετε εύκολα τους ανταγωνιστές του κλάδου σας, τότε λάβετε υπόψη τους έμμεσους ανταγωνιστές – εταιρείες των οποίων τα προϊόντα είναι υποκατάστατα των δικών σας. Για παράδειγμα, αν πουλάτε καινότομο εξοπλισμό κουζίνας, τότε είναι πολύ εύκολο να θεωρήσετε ότι δεν έχετε ανταγωνισμό.

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωρίζει τον κλάδο στον οποίο επιχειρεί, ένας νέος επιχειρηματίας δεν θα πρέπει να σταματάει να μαθαίνει.

Ούτε καν ένας τρόπος ταξινόμησης του περιεχομένου». Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία που μπορούν να αναφερθούν και να αναλυθούν σε μια τυπική δομή ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Αυτά είναι:

Στόχος -κατά το Υπουργείο- είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα των χορηγήσεων, να προσφέρονται περισσότερες επιλογές website σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τη χρηματοδότηση κατανάλωσης και επενδύσεων, να διευκολυνθεί η αναχρηματοδότηση και η αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» δανείων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία σήμερα αποκλείονται.

Η αποδοχή και οι συντονισμένες προσπάθειες και οι θυσίες όλων θα κρίνουν το αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα.

ανάπτυξη οικονομιών κλίμακας μέσω συνεργασιών, εξαγορών και συγχωνεύσεων,

Σεβόμαστε την επιχειρηματικότητα και την επαγγελματική δραστηριότητα. 

Δε θα ήταν υπερβολικό να πούμε το ότι η επιχείρησή σας είτε θα αποτύχει, είτε θα επιτύχει χωρίς να έχει σημασία ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείστε. Διαλέξτε την κατάλληλη αγορά, η οποία έχει πληθώρα καταναλωτών που καταλαβαίνουν και χρειάζονται το προϊόν σας.

Πως θέλετε να επηρεάζει η επιχείρησή σας τον κόσμο όταν εκπληρώσετε το όραμά σας;

Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Ενέργεια – Κλιματική Αλλαγή»

 Βρίσκουμε ευκαιρίες για παραγωγικότητα με χαμηλότερο κόστος

Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα

Report this page